Hos Number 1 Nail kan du utbilda dig till nagelterapeut hos en av världens mest framstående nagelteurapeuter, Petra Vesic. Under åren som flerfaldigt prisbelönad mästarinna tog idén om att utbilda framtidens nagelterapeuter form. Hos oss erbjuds du en gedigen utbildning på mycket hög nivå, en utbildning som leder till möjligheten att skapa dig en framtid som framgångsrik nagelterapeut.

Genom goda teoretiska grunder och kontinuerligt lärarledd praktik önskar vi ge våra elever en stark känsla för struktur och form, unik för varje nagel. Med stort fokus på handledd praktik lär du dig yrket från grunden. En god grund ger en vacker nagel som även är hållbar i längden.

Vår undervisning är alltid är lärarledd och som elev hos Number 1 nail har du ständig tillgång till våra outtömliga kunskaper inom nagelteknologi. Allt för att du som elev ska få bästa möjliga utbildning och en god grund att stå på inför ditt kommande arbete som nagelterapeut.

Hos oss finns också möjlighet till vidareutbildningar, fördjupning och specialistutbildning inom särskilda tekniker. Vi erbjuder även seminarier och coathing för dig som driver eget företag och vill utvecklas i ditt arbete.

På Number 1 Nail är vårt motto ”din framgång är vår framgång” och vi gör allt för att plocka fram det bästa hos våra elever.

Vill du gå mot en framtid som framgångsrik nagelterapeut och lära dig mer om naglar än du någonsin trodde var möjligt – kontakta oss idag!

Master the Nail structure är en vidareutbildning för dig som vill utveckla dina kunskaper inom nagelteknologin
to Master the Nail Structure

Vid önskemål om särskild kurs/utbildning, kontakta oss via e-post eller telefon för mer information.
Frågor eller anmälan till info@number1nail.com eller på telefon 0708-10 75 18