Vår salong ligger på Grevgatan 35 i Stockholm. Här erbjuder vi högklassiga nagelbehandlingar, hudvård, fotvård, fransförlängning, IPL-behandlingar, polynesiskt akupressur/massage, utbildning samt hårförlängning med flätningsteknik.

Varmt välkommen!

Bakom Number 1 nail står välrenommerade Petra Vesic med 20 års erfarenhet som nagelterapeut och utbildningsledare. Petras stora passion för nagelns form och struktur kombinerat med en ständig törst efter nya kunskaper har bidragit till att hon under många år tillhört den yttersta eliten av nagelteknologer. Under åren har Petra erövrat många prestigefyllda nationella och internationella utmärkelser så som; flerfaldig svensk mästare, skandinavisk mästare, nordisk mästare, flerfaldig europeisk mästare och ”Best in the East” mästare.

Med höga krav på kvalité har vi på Number 1 nail valt att arbeta med det kanadensiska nagelsystemet en Vogue Sculptured Nails System. Självklart är detta resinbaserade material det vi själva använder i salongen, men vi levererar även till andra certifierade nagelterapeuter över hela landet.

Number 1 nail samarbetar med ett antal välrenomerade terapeuter med olika inriktning och specialist områden, alla utvalda med samma omsorg och höga krav. Erfarenhet och djupa kunskaper är kvaliteter man inte får missa.