Fransbehandlingar

Utförs av: Malin Nilsson, fransstylist

Trainee
Nytt set fransar ca 80-150 st per öga – 600 kr
Påfyllning 3-4 veckor (max 1,5 timme) – 400 kr
Påfyllning 4-5 veckor – 500 kr

Professionell
Nytt set fransar ca 80-150 st per öga – 1 050 kr
Påfyllning 3-4 veckor (max 1,5 timme) – 550 kr
Påfyllning 4-5 veckor – 650 kr

Om du kommer från en annan salong, då beror det på arbetets kvalité och om det innebär extrajobb

Behandling (Professionell)
Uppfräshning (max 45 min) – 350 kr
Borttagning – 250 kr

fransforlangning


Ögonfransförlängning är en av de mest populära behandlingarna inom skönhetsindustrin. Ögonfransförlängning ger omedelbart längre och fylligare fransar och ger dina ögon den inramning de förtjänar. Vi använder oss av produkter som är resultatet av en gedigen forskning och utveckling. Produkterna är av yppersta kvalitet. De är perfekta för en längre tids användning, du kan duscha, simma och sova utan problem.

Fransarna både känns och ser naturliga ut, precis som dina egna fransar – ingen skillnad. Följer du terapeutens rekommendationer kan du njuta av att ha långa vackra fransar varje dag i veckor. Fransarna kan avlägsnas när som helst av en professionell terapeut. Även denna behandling är mycket behaglig och avslappnande.

Fransarna appliceras en och en med en avancerad teknik av en utbildad terapeut. Du får mellan 60-130 fransar per öga Vi väljer bland fransar av olika längd, form och tjocklek för att framhäva och ge dina ögon den optimala looken.
Behandlingen sker liggandes ner med slutna ögon, den är väldigt behaglig och en perfekt stund för avkoppling.

Fransförlängningen varar i tre-fem veckor, beroende på tillväxtcykeln hos dina egna fransar och beroende på hur många egna fransar du har och hur du sköter dom. Precis som håret på huvudet så tappar du dina ögonfransar med jämna mellanrum och nya växer ständigt ut. Med regelbundet underhåll kan du fortsätta ha dina fransar så länge du själv vill.