På number1nail värdesätter vi hög kvalité på de produkter vi arbetar med. Under årens lopp har vi arbetat med många av marknadens ledande produktserier och skapat oss en god uppfattning om vilka produkter som håller absolut högsta kvalité.

Efter noggrant övervägande bestämde vi oss för att en Vogue Sculptured Nails System var den serie vi ville arbeta med. En Vogue Sculptured Nail System är en komplett produktserie som kommer från Kanada. En vogue NS har funnits sedan 1995 och vi har arbetat med produkterna i XX år. En Vogue är en komplett produktserie för skulptering av naglar. I serien ingår även spa produkter som kan användas av professionella terapeuter så väl som dina nagelkunder.

En Vouge är ett ljushärdande resinbaserat nagelsystem. Vi har valt ut produkterna med omsorg på grund av dess enastående egenskaper så som oöverträffad hållfasthet, styrka, flexibilitet och klarhet, men också med tanke på vår miljö och hälsa. Alla produkter är fria från lukt, ånga och irriterande kemikalier.

 

Har du några frågor kring våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss eller läsa mer under produkter.

Number1nail har ansvarar för den svenska distributionen av en Vogue. Är du certifierad nagelterapeut och vill arbeta med denna högklassiga produktserie? Kontakta oss för mer information.