Plasma Ion-PenBehandling utförs av: Diplomerade plasma-pen specialist Ayla Aho (proffesionella)

 Vad är plasma-pen? 
Plasmaljus är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Huden runt plasma-blixten stramar upp och drar cellerna närmare varandra. Det är den  behandlingen som framgångsrikt minskar överskott av huden. De snabba resultaten från vår avancerade och icke-kirurgiska Plasma Pen är helt fantastiska, nästan omedelbara och kan vara upp till 8 år. Man kan behöva ca 1-3 behandlingar beroende på hur utgångsläget är.

Plasma pen
 

Hur funkar det?
Plasmapen-handstycket ger en liten plasma-blixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet – vilket minskar överskjutande hud, dra åt locket / under ögonområdet. En serie små bruna fläckar är strategiskt placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat för det överflödiga huden.

Fördelar med plasma-Pen i förhållande till kirurgi är:
-Snabb läkning och återhämtning.
-Ingen risk för att ta bort för mycket hud.
-Hudkvalitén på det behandlade området stärks.
-Plasmapennan är en revolutionerande ansiktslyftningsprocedur som inte kräver någon operation. Den stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.

Återhämtning

Du kan uppleva en viss mild rodnad, svullnad och skorpor över det behandlade området. Efter två till tre dagar känns behandlingsområdets mer normalt. Det är väldigt olika hur olika personers hud reagerar men läkningsprocesen är ca tre till sju dagar då man kan se svullnad,rodnad och små skorpor.