Om oss


Number1nail stockholm är indelat i tre sektioner: Skönhetssalong, Sverige -distributör för enVogue nagelgele, samt kurser och utbildning inom naglar.

Salong

En förstklassig skönhetssalong med flerfaldigt prisbelönade nagelterapeuten Petra Vesic i spetsen. På Number1nail Stockholm eftersträvar vi alltid högsta kvalité, i allt vi gör. Men vi erbjuder inte bara förstklassiga nagelbehandlingar. I vår salong på härliga frächa 150 kwm kan du även njuta av en välgörande fotvård, få en perfekt fransförlängning, klassisk ansiktsbehandling eller starkare hudföryngring, polynesisk akupressur eller varför inte en efterlängtad hårborttagning. Allt för kropp och själ på ett och samma ställe.

Number1nail Stockholm  fungerar som ett tak, vi samarbetar  med ett antal välrenomerade terapeuter med olika inriktning och specialist områden. Alla på salongen är individuella egna företagare som arbetar i samma lokal och under Number1nails namn. De är utvalda med samma omsorg och höga krav eftersom erfarenhet och djupa kunskaper är kvaliteter vi värdesätter högt.

De egna företagare som arbetat på salongen är:

Eyes by Kim
Beauty by Ayhla
Rolf Sandals massag
Opri Madeleins Fran&Bryn
LANG Hair & Stylim
Liudmilla Ekvalls fotvård
Re Painted by Petra

 

Distribution

Vi väljer att arbeta med produkter som står för kvalitet… där kvalité även står för din hälsa, dina kunders hälsa samt vår miljö. Därför har Number1nail Stockholm valt att arbeta med det Kanadensiska företaget  enVogue Sculptured Nails System>>.
Detta är ett världsledane,  högteknologiskt, ljushärdande resin baserat nagelsystem.  Vi har valt ut den med omsorg, på grund av dess egenskaper som hållfasthet, styrka, flexibilitet och klarhet, men också med tanke på vår miljö och hälsa. Alla produkter är fria från kemikalier med starka lukter. De innehåller inga irriterande kemikalier som avdunstar samt noga utvalda råvaror som har sitt ursprung från dental- indistrin.

Number1nail Stockholm är Sverige-distributörer och levererar självklart även till certifierade nagelterapeuter i hela landet.
Vi är ett företag som är till för dig som är nagelterapeut och som vill ha det bästa. Vår målsättning är att vara just det vi heter no1.
Vår support finns alltid till hands, och du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Vår filosofi är att...    
Din framgång är... vår framgång!!! 

                                                  

Utbildning

Vi har haft nagelterapeututbildning men nu mera håller vi enbart vidareutbildningar och "come on over"  kurser för de redan etablerade nagelterapeuter eller andra skönhetsterapeuter som vill kompletera sin utbildning med manikyr / eller ett gelelack system från

Om Petra Vesic...

 En av världens mest framstående nagelterapeut Petra Vesic med 29 års erfarenhet i branchen och som nagelterapeut samt utbildningsledare nationellt och internationellt. Petras stora passion för nagelns form och struktur kombinerat med en ständig törst efter nya kunskaper har bidragit till att hon under många år tillhört den yttersta eliten av nagelterapeuter. Under åren har Petra erövrat många prestigefyllda nationella och internationella utmärkelser så som: flerfaldig svensk mästare, skandinavisk mästare, nordisk mästare, flerfaldig europeisk mästare,  ”Best in the East” mästare m.m. Hon har även genom tiderna arbetat med de flesta nagelsystemen på marknaden.

 

Vår Salong...